Fotoshoot

Mijn uitgangspunt is om de ziel van het paard vast te leggen, dit kan omdat een dier in het hier en nu leeft en geen masker draagt. Ook huisdieren zijn welkom voor mijn lens. ik geniet van de verbinding die jij hebt met je dier, ongedwongen leg ik die connectie vast in eigen omgeving waar jullie beide het meest ontspannen zijn (mag natuurlijk ook een zelf gekozen omgeving zijn) zodat er een mooie herinnering wordt vastgelegd, ook neem ik altijd de tijd en is de fotoshoot pas klaar als we beide het gewenste resultaat hebben.

Tijdens de shoot:

Ik kan je naar behoefte aanwijzingen geven over bepaalde poses die we eventueel van tevoren met mekaar kunnen bespreken, maar voor de echte verbintenis laat ik je zelf de interactie met je dier bepalen zonder dwingende poses. Ik heb voor de shoot een touw (halster) die gebruikt kan worden die naderhand tijdens het bewerken kan worden weggewerkt, zodat het na de bewerking er uitziet of het paard los staat.

Na de shoot:

In de komende week krijg je de onbewerkte foto’s via We-transfer aangeleverd waarbij je zelf een selectie kunt maken van de foto’s die bewerkt gaan worden. Wanneer ik die ontvangen heb kan het 1 a 2 weken duren voordat de bewerkte foto’s klaar zijn. Deze worden in hetzelfde album aangeleverd, ik laat je uiteraard weten wanneer de bewerkte foto’s in het album staan. Je krijgt de foto met watermerk voor social media en zonder voor priv√© gebruik of om de foto bijvoorbeeld af te drukken.