Over mij

Ik ben Jessica de Groot, 31 jaar oud en woon in Achterveld (Utrecht). Mijn passie ligt bij mensen, dieren en fotograferen! Mijn eerste spiegelreflex camera kocht ik zo’n 10 jaar geleden om foto’s te maken van mijn toen eerst gekochte pony, in de loop van de tijd waren er steeds meer stalgenoten die ook graag met hun paard op de foto wilde. Dat vond ik een hele eer! Nu zo 10 jaar later is die passie alleen maar groter geworden en zodoende heb ik jessicadegrootphotography opgericht.

Werk en hobby:

Ik verzorg naast het fotograferen paarden bij een gezinsvervangend huis voor jongvolwassen vrouwen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Hierbij kan ik mijn werk en mijn hobby combineren omdat mijn ondeugende Newforest pony Kassanova daar ook op stal staat en mee mag helpen met de coaching die daar wordt verzorgt samen met de paarden en coach Carola van Berckel van Join The Horse. Zelf heb ik ook veel van haar mogen leren over het ontwikkelen van mijn zelfvertrouwen waardoor ik o.a mijn fotografie naar een hoger niveau heb kunnen tillen. http://jointhehorse.nl

Gevolgde trainingen:

Doordat ik verschillende workshops heb gevolgd bij o.a. bij Eliane van Schaik Photography en RM Photography ken ik mijn camera door en door en heb ik veel geleerd over verschillende poses, het aansturen van mijn klanten en de foto’s bewerken in Photoshop.